طرز تهیه نان صبحانه با ارده

مواد لازم برای نان ارده:

شکر نصف لیوان

خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری

شیر یک پیمانه

آرد 3 پیمانه

کره آب شده یک چهارم پیمانه

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

ارده یک سوم پیمانهنان ارده, طرز تهیه نان ارده, طرز تهیه نان صبحانه با ارده, طرز تهیه نان ارده و گردو ,موزش نان ارده و گردو ,نان ارده کنجدی, نان ارده گردویی, طرز پخت نان ارده و گردو, نان, نان صبحانه, ارده, کنجد, حلوا ارده

طرز تهیه:

یک ق غ خ شکر و یک ق غ خ مایه خمیر رو به یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید و بگذارید تا مایه خمیر عمل بیاد...

بعد یک چهار لیوان کره اب شده و یک پنس نمک رو بهش اضافه کنید و حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه حدود دو لیوان تا دو و نیم لیوان ارد لازمه که بسته به نوع ارد مقدار مصرفیتون متغیره ... بهتره که آرد را دوبار الک کنید.

تا جایی ارد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه... حالا خمیر رو در جای گرم استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه...

برای مواد میانیش من یک سوم لیوان شکر رو با یک سوم لیوان ارده مخلوط کردم.. هر جور دوست دارید میتونید بپیچیدش...

من نصف خمیر رو کف قالب گذاشتم و با دست کمی پهن کردم...مخلوط ارده رو روی اون مالیدم و نیمه دوم خمیر رو وردنه کشیدم تا صاف بشه بعد گذاشتم روی لایه اول...

مدت زمان پختش هم حدود سی دقیقه توی فر 160 درجه که از قبل گرم شده... برای تزئین روش میتونید از یک زرده تخم مرغ و کره رو مخلوط کنید و در آخر سیاهدونه یا کنجد استفاده کنید. نوش جاااان