طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه

طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه

باسلوق ژله ای

مواد لازم: 

ژله مورد نظر: یک بسته لیمو یا پرتقال 

شکر:.........یک لیوان 

نشاسته:....نصف لیوان 

آب سرد :...یک و نیم لیوان 

گلاب:........نصف لیوان 

آرد :...........مقداری برای غلطاندن 

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب حل می کنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم می زنیم تا سفت شود و بجوشد . سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریز یا سلفون می اندازیم. مواد اماده شده را در ظرف می ریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برشهای لوزی شکل می زنیم و درارد و یا به دلخواه در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف می چینیم. 

در صورت تمایل برای رنگی بودن و شکیل تر شدن باسلوق میتوانید به موادتان رنگ های مجاز خوراکی اضافه کنید تا به رنگ دلخواه شما درآید.