طرز تهیه کیک قهوه

مواد لازم:

پودر کاکائو خالص     3/4 پیمانه

آرد                        2 پیمانه

شکر                     2 پیمانه

تخم مرغ                2عدد

قهوه دم کرده          1 پیمانه

شیر بدون چربی     1 پیمانه

روغن نباتی           1/2پیمانه

وانیل                    1 قاشق چای خوری

جوش شیرین        2 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر          1قاشق چای خوری

نمک                    1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید. سپس میان آن ها، حفره ای ایجاد کنید . تخم مرغ، قهوه، شیر بدون چربی، روغن و وانیل را داخل آن بریزید. سپس همزن برقی را روی سرعت متوسط تنظیم نمایید و مواد را به مدت 2 دقیقه با آن هم بزنید تا خمیر یک دست شود. دمای فر را روی 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید. قالب  را ابتدا چرب کنید و سپس با آرد بپوشانید. حالا مواد را  داخل ماهیتابه قالب بریزید.خمیر کیک را مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پایان زمان پخت، چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر محتویات خمیری کیک  به آن نچسبد می توانید از پخت کیک مطمئن شوید.آن را از فر خارج نمایید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شودسپس آن را تزیین کرده و سرو نمایید.

طرز تهیه کیک قهوه

منبع : ashpazonline.com