طرز تهیه میگو پلو

مواد لازم

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه

1- ابتدا میگوها را پاک کنید و بشویید و بگذارید آبشان کاملاً برود.

2- در تابه ای بزرگ، پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس میگوها را به آن بیفزایید و به آن نمک، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید.

3- پس از گذشت 2 تا 3 دقیقه، کشمش ها را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.

4- سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده سرخ کنید و پس از سرخ شدن، مقداری گرد لیمو به آن ها بیفزایید.

5- در قابلمه ای برنج را بجوشانید و آبکش کنید و سپس لا به لای برنج از مخلوط میگو و کشمش و سیب زمینی سرخ شده بریزید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا تمام مواد به پایان برسد.

6- سپس بگذارید برنج 15 تا 20 دقیقه دم بکشد. به این ترتیب غذای شما آماده سرو خواهد بود.

نکته: قبل از ریختن سیب زمینی در میگو پلو حتما آن ها را در کمی روغن تفت دهید، زیرا در غیر این صورت، هنگام افزودن به غذا له خواهد شد.

طرز تهیه میگو پلو