طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیل

مواد لازم:

گوشت (راسته یا قلوه گاو گوسفندی)

500 گرم

پیاز

3 عدد

خلال بادام

4/1 پیمانه

زعفران (آب شده)

4 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ

6 عدد

کره

50 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1_ ابتدا گوشت را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت می دهیم و به همراه 1 عدد پیاز و مقداری آب به مدت یک ساعت آب پز می کنیم سپس بقیه پیاز ها را خرد کرده و در کره داغ سرخ کرده و یک سوم آن را بر میداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و کره تفت داده و به آن نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می افزاییم.

2_ خلال بادام و زعفران را نیز اضافه کرده و حدود 40 دقیقه می گذاریم تا غذا بپزد.

3_ در انتها بقیه پیازداغ را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا آب غذا کم شود.

4_ سپس برای هر نفر یک عدد تخم مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می کنیم.

نکته:

  • این غذا جزء غذاهای سنتی اردبیل است.
  • این غذا به صورت تک نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می شود.
  • پیاز داغ این غذا باید به صورت خلال های باریک بسیار نازک و برشته تهیه شود.