طرز تهیه نان قندی ساوه ای

 

موادلازم:
تخم مرغ یک پیمانه (هر پیمانه ای فقط تمام مواد با همان اندازه زده شود)
شکر یک پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن جامد یک پیمانه
آرد به میزان لازم
حال به ازای هر 3 کیلو آرد:
وانیل 1 شیشه کوچک = 3 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم، حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید، به خمیر یک ساعت استراحت می دهیم و سپس به شکل دایره ای در می آوریم و مواد (گردو، شکر، دارچین) داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ می کنیم. بعد از سرخ کردن شیرینی هایی که به دمای اتاق رسیدند در داخل پودر قند میغلطانیم.


نکته:

این شیرینی یکی از شیرینی های سنتی شهر ساوه است که در تمام مراسم ها و اعیاد از جمله عید نوروز درست می کنند و از مهمون ها با این شیرینی پذیرایی می کنند.