خواص گوجه سبز
خواص گوجه سبز
هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رونق بازار میوه ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه میشود.
وی با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده میشود، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروبها و عفونتها موثر است. ناصری افزود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می شود و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.
وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است. ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و افزود: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیهها را تنظیم می کند.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی افزود: همچنین گوجه سبز در سوخت و ساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد. وی در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیتهای غذایی را ممکن میسازد. هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را مصرف کرد.
دیدگاه خود را در مورد این نوشته بنویسید