خورش چغاله بادام

مواد لازم:

چغاله بادام : 500 گرم 
گوشت خورشی : 700 گرم 
نعنای تازه : 150 گرم
جعفری تازه : 350 گرم
پیاز بزرگ : 2 عدد
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری 
آب لیموترش و آب غوره: 1/2 فنجان 
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خلال شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. هنگام درست کردن پیازداغ، زردچوبه را هم اضافه کنید.قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از مرحله تفت دادن، 4 لیوان آب در قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید. حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد. در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعنا و جعفری را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آنکه گوشت خورش نیم پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آبغوره باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آبغوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید.