آش حمیس شوشتری

مواد لازم:

برگ چغندر 1 کیلو

لبو به مقدار دلخواه مثلا ۳ عدد

سیر  دو سه حبه

برنج عنبر بو و یا نیم دانه 1 پیمانه

عدس1 پیمانه

ماش 2پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه

ترشی ناردونه به میزان لازم یا رب انار

پیاز1 ونیم پیمانه خرد کرده

نمک و فلفل  به میزان لازم 

طرز تهیه:

لبوها رو می گذاریم بپزند بعد از پخت درشت خردشون می کنیم. برگ چغندر روهم خرد می کنیم البته لازم نیست خیلی ریز خردشون کنید. حالا حبوبات رو یعنی عدس و ماش و لوبیا چشم بلبلی رو می گذاریم بپزند. وقتی نیم پز شدن برنج رو به اونا اضافه می کنیم تا همگی به اتفاق هم پخته شوندوقتی حبوبات و برنج پختند برگ چغندر را به آن ها اضافه می کنیم. بعد از این که رنگ سبزی ها کمی عوض شد پیاز سرخ شده و سیرها و فلفل و نمک رو اضافه می کنیم. در آخرین مرحله لبوها رو اضافه می کنیم و ترشی ناردونه رو کم کم تو غذا می ریزیم تا اندازه ای که ترشی آن را می پسندید. و دوباره می گذاریم غذا جوش بخورد تا جا بیفتدمی توانید مثل آش با پیاز داغ بخوریدنوش جان. ان شاء الله بپزید و بخورید وخوشتون بیاد.